Wordt Tubbergen meest toegankelijke gemeente van Nederland? Stem nu!

De gemeente Tubbergen maakt kans op de titel 'meest toegankelijke gemeente van Nederland'. Wie vindt dat iedereen mee moet kunnen doen, wordt opgeroepen een stem op Tubbergen uit te brengen. Hoe meer beoordelingen Tubbergen ontvangt, hoe beter de gemeente toegankelijker kan worden gemaakt.

Tubbergen hoopt dat zoveel mogelijk mensen in ronde één van de verkiezing een beoordeling geven op de verkiezingswebsite. Inwoners kunnen in deze ronde meerdere gemeenten beoordelen: gemeenten waar ze wonen, werken of om een andere reden vaak komen. 

De verkiezing wordt gehouden door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Omdat iedereen mee moet kunnen doen in Nederland, doen ook alle 342 Nederlandse gemeenten en de drie bijzondere gemeenten automatisch mee aan de verkiezing. 

In ronde één (tot en met 30 juni) kan iedereen de toegankelijkheid van een gemeente beoordelen. De tien best beoordeelde gemeenten gaan door naar de volgende ronde. Zij maken kans op de felbegeerde titel 'meest toegankelijke gemeente van Nederland'.

“Heel fijn als u deze verkiezing deelt met vrienden, familie, collega’s en met de achterban van uw organisatie. Op die manier bereiken we zoveel mogelijk mensen”, zo laat de VNG weten. “Elke beoordeling is waardevol voor de gemeenten. Elke gemeente ontvangt de eigen beoordelingen, zodat ze er van kunnen leren."

De beoordelingen zijn anoniem.

Ga naar de verkiezingspagina en stem: www.vng.nl/verkiezing