Afspraak maken

Algemeen

Gastvrijheid en een goede dienstverlening zijn belangrijk voor de gemeente Tubbergen. U kunt daarom op afspraak terecht bij burgerzaken. Doordat met een afspraak vooraf bekend is waar u voor komt, wordt u meteen door de juiste medewerker geholpen op een tijdstip dat het u schikt.

Let op! Een afspraak maken bij de gemeente is altijd gratis. Er zijn websites waar u een afspraak kunt maken, maar daar moet u voor betalen. Wij werken niet met andere partijen samen. Via onderstaande knop 'afspraak maken' kunt u gratis bij ons een afspraak maken.

Afspraak maken

Een afspraak maakt u snel en gemakkelijk online via de knop hierboven. U kiest een product of dienst uit de lijst. Aan de hand van een paar vragen wordt bepaald hoeveel tijd er voor de afspraak nodig is en wat u mee moet nemen naar het gemeentehuis. U kiest vervolgens een beschikbare datum en tijdstip. Na het maken van de afspraak krijgt u per e-mail een bevestiging met daarin de afspraakgegevens.

Regel het digitaal

Soms zal bij het maken van de afspraak blijken dat u helemaal niet naar het gemeentehuis hoeft te komen. U kunt op dat moment kiezen of u toch de afspraak wilt maken of dat u uw zaken volledig online wilt afhandelen.

Ophalen

Ook het ophalen van documenten gaat op afspraak. Neem het afhaalbewijs en uw oude identiteitsbewijs mee. U kunt uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart persoonlijk ophalen bij de receptie.