Coronavirus

Afspraak maken

Let op! Een afspraak maken bij de gemeente is altijd gratis. Er zijn websites waar u een afspraak met ons kunt maken, maar daar moet u voor betalen. Wij werken niet met andere partijen samen. Via onderstaande knop 'afspraak maken' kunt u gratis bij ons een afspraak maken. 

Niet in de rij, meteen aan de beurt

Belangrijke informatie in verband met het coronavirus

De dienstverlening van de gemeente gaat door, maar in aangepaste vorm. We volgen hierin de actuele richtlijnen en maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM. 

De balies van Burgerzaken werken vanaf 17 maart 2020 uitsluitend op afspraak. 

Let op: Er is door de Rijksoverheid aangegeven dat het maken van pasfoto’s als essentieel wordt gezien. Bedrijven mogen specifiek hiervoor open zijn, maar alleen op afspraak. U kunt dus gewoon bij de reguliere aanbieders informeren of u daar op afspraak terecht kunt voor het maken van een pasfoto voor een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

Alle aanpassingen in onze dienstverlenging leest u hier

 

Gastvrijheid en een goede dienstverlening zijn belangrijk voor de gemeente Tubbergen. U kunt daarom ook op afspraak terecht bij burgerzaken. Doordat met een afspraak vooraf bekend is waar u voor komt, wordt u meteen door de juiste medewerker geholpen op een tijdstip dat het u schikt.
 

 

Hoe maak ik een afspraak?


Een afspraak maakt u snel en gemakkelijk online via de knop hierboven. U kiest een product of dienst uit de lijst. Aan de hand van een paar vragen wordt bepaald hoeveel tijd er voor de afspraak nodig is en wat u mee moet nemen naar het gemeentehuis. U kiest vervolgens een beschikbare datum en tijdstip. Na het maken van de afspraak krijgt u per e-mail een bevestiging met daarin de afspraakgegevens.Regel het digitaal


Soms zal bij het maken van de afspraak blijken dat u helemaal niet naar het gemeentehuis hoeft te komen. U kunt op dat moment kiezen of u toch de afspraak wilt maken of dat u uw zaken volledig online wilt afhandelen.Documenten ophalen


Ook het ophalen van documenten gaat voorlopig op afspraak. Neem wel het afhaalbewijs en uw oude identiteitsbewijs mee. U kunt uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart persoonlijk ophalen bij de receptie op de volgende tijdstippen:

  • maandag t/m donderdag van 08.30 - 17.00 uur
  • donderdagavond van 17.00 - 19.30 uur
  • vrijdag van 08.30 - 12.30 uur
     

 

Openingstijden burgerzaken
 

Maandag 08.30 - 12.30 uur op afspraak
Dinsdag 08.30 - 12.30 uur op afspraak
  14.00 - 16.30 uur op afspraak
Woensdag 08.30 - 12.30 uur op afspraak
Donderdag 08.30 - 12.30 uur op afspraak
  14.00 - 19.30 uur op afspraak
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur op afspraak


Burgerzaken? Afspraak maken!