Sportcarrousel laat G-sporters kennismaken met de mogelijkheden in sporten en bewegen

Iedereen moet kunnen meedoen, ondanks je afkomst, gender of beperking. Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer een sportcarrousel georganiseerd. Dit jaar wordt er één Sportcarrousel georganiseerd voor inwoners uit zowel de gemeente Dinkelland als Tubbergen. De Sportcarrousel staat voor gezelligheid, ontmoeting en kennis maken met sport en spel. De Sportcarrousel is speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking en/of mensen die zich om welke reden dan ook niet thuis voelen bij een reguliere sportvereniging.

Samen met verschillende lokale sportverenigingen, zorgpartijen en enthousiastelingen wordt er een afwisselend programma aangeboden om G-sporters kennis te laten maken met diverse sporten en het sportaanbod in de gemeente Tubbergen en Dinkelland. Er kan onder andere kennis gemaakt worden met volleybal, badminton en judo. Daarnaast kunnen er nog meer sporten en spelletjes worden uitgeprobeerd. 

Praktische informatie

De Sportcarrousel vindt plaats op zaterdag 6 april van 11:00 tot 14:00 uur in sporthal de Schalm in Ootmarsum en kent een vrije inloop. Vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te komen naar deze gezellige en sportieve middag. Ervaar tijdens de Sportcarrousel hoe leuk het is om (samen) te bewegen!

Aanmelden

Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Kom dan naar de Sportcarrousel! Aanmelden kan via a.plantinga@aveleijn.nl.