Meld je aan voor de Landelijke Opschoondag Tubbergen

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak van straten, pleinen en buurten. Zo gaat iedereen met een mooie, schone straat het voorjaar in. U doet toch ook mee en maak een opschoon-ommetje om Tubbergen zwerfafvalvrij te maken.

In het voorjaar trekken we na een paar koude wintermaanden er weer lekker met zijn allen op uit. Lekker wandelen of buitenspelen doen we het liefst in een schone buurt waar de natuur de ruimte heeft om tot bloei te komen.

Daarom roepen we gezinnen en actieve buurtbewoners op om tijdens de Landelijke Opschoondag in actie te komen en de straten een voorjaarsschoonmaak te geven. Vraag je familie, vrienden en buren hetzelfde te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we toch nog iets samen. 

Meld je aan en ontvang een handige opruimset

Wil je meehelpen om jouw buurt een stukje schoner te maken? Dat stellen we zeer op prijs! Stuur vóór 13 maart een e-mail naar afval@noaberkracht.nl om je aan te melden. Vermeld bij aanmelding jouw naam, adresgegevens en of je alleen, met je eigen huishouden of met z’n tweeën op pad gaat (in verband met het aantal opruimsets). Mocht je nog geen opruimset(jes) hebben en je wilt die graag ontvangen geef dat ook aan bij je aanmelding. Voor kinderen hebben we aparte opruimsetjes. Wij zorgen ervoor dat de opruimsetjes voor de 23ste bij u thuis worden bezorgd. Het door u ingezamelde zwerfafval en de opruimsetjes halen wij na afloop van de actie op maandag 25 maart weer bij jou thuis op.

Opschoondag