Inloopspreekuren voor agrariërs in Noordoost Twente

Agrariërs in Noordoost Twente worden uitgenodigd voor inloopspreekuren in het kader van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG). Vanaf 7 maart 2024 zullen wekelijkse spreekuren plaatsvinden, waar agrariërs vrijblijvend vragen kunnen stellen en in gesprek kunnen gaan over relevante onderwerpen.

De inloopspreekuren vinden elke donderdag plaats, van 14:00 uur tot 16:00 uur, op verschillende locaties in Rossum, Vasse en de Lutte (met uitzondering van vakantieperiodes). Tijdens deze spreekuren kunt u vertrouwelijk vragen stellen over het PPLG en gerelateerde onderwerpen.

Hoewel u vrijblijvend kunt binnenlopen, raden we u aan om zich vooraf aan te melden via de volgende link: aanmeldformulier. De data en locaties worden weergegeven in het aanmeldformulier. 

De spreekuren zullen lopen tot aan de zomer, waarna een evaluatie zal plaatsvinden om te bepalen of ze aan de informatiebehoeften van de agrariërs voldoen en of ze kunnen worden voortgezet.

Agrariërs in Noordoost Twente worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze inloopspreekuren en gebruik te maken van deze gelegenheid om hun vragen te stellen en hun standpunten te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Gebiedsteam Noordoost-Twente via: gganoordoostwente@overijssel.nl.

Inloopspreekuren voor agrariërs PPLG