Gratis kleding en speelgoed voor wie het nodig heeft

Ben je inwoner van de gemeente Tubbergen en heb je het (even) niet breed? Vanaf nu kun je periodiek gratis kleding- en/of speelgoed uitzoeken bij de kleding- en speelgoedbank in Vriezenveen. Onlangs is hiervoor de samenwerking met de gemeente Tubbergen bekrachtigd.

Wethouder Hilde Berning-Everlo: “De gemeente Tubbergen is blij met deze samenwerking. Met de onlangs vastgestelde nota Financiële Gezondheid wordt er nog meer ingezet op het voorkomen en bestrijden van armoede. Hiervoor wordt onder meer de samenwerking opgezocht met lokale partners die hetzelfde voor ogen hebben.”

In de kleding- en speelgoedbank Vriezenveen is deze samenwerking gevonden. “Wij vinden het belangrijk dat mensen die tijdelijk hun kleding niet kunnen betalen toch kleding te kunnen geven, want kleren houden je warm en laten je er leuk uitzien”, aldus de wethouder.

De speelgoedbank is volgens haar een grote meerwaarde. “Hierdoor kunnen ook gezinnen met een minimaal besteedbaar inkomen hun kind(eren) laten leren en groeien met leuk speelgoed.”

Kijk voor meer informatie op www.speelgoed-kledingbanktwenterand.nl