Geslaagde opschoonactie basisschool De Wiekslag

Leerlingen van basisschool De Wiekslag hebben hun schone handjes uit de mouwen gestoken om Tubbergen schoner te maken, als voorbereiding op de Landelijke Opschoondag die zaterdag plaatsvindt.

Woensdag begon de lente en is het weer tijd om volop naar buiten te trekken. Of het nu gaat om wandelen of buitenspelen: een schone buurt waar de natuur tot bloei kan komen is belangrijk. Daarom wordt tijdens de Landelijke Opschoondag actie ondernomen om de straten een voorjaarsschoonmaak te geven.

Donderdag hebben de leerlingen van groep 5 van Basisschool de Wiekslag deze kans met beide handen aangegrepen, samen met hun leraren en wethouder Frank Niens. Gezamenlijk hebben zij de buurt schoongemaakt, met als resultaat een schone omgeving.

Wethouder Frank Niens sprak zijn waardering uit: "Het is echt geweldig om te zien hoe de leerlingen van basisschool De Wiekslag zich inzetten voor een schonere buurt. Hun toewijding laat zien dat iedereen een rol kan spelen in het verbeteren van onze leefomgeving. Mijn dank gaat uit naar de leerlingen en leraren voor hun inzet en bijdrage!"

Opschoonactie basisschool De Wiekslag