Coronavirus

Contact ondernemers

Onze ondernemersconsulenten

Bedrijfsconsulent Bianca Menderink-Harink
Ondernemers kunnen met hun vragen, opmerkingen en ideeën terecht bij onze bedrijfsconsulent Bianca Menderink. Als eerste aanspreekpunt voor ondernemers vormt zij de schakel tussen gemeente en bedrijfsleven en probeert u als ondernemer zoveel mogelijk te faciliteren. U kunt contact opnemen met onze bedrijfsconsulent via B.Menderink@noaberkracht.nl of door te bellen naar (06) 20 368 668.

Bianca Menderink
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

 

Consulent vrijetijdseconomie Ilse Nijmeijer
Aanspreekpunt voor ondernemers in de vrijetijdseconomie: i.nijmeijer@noaberkracht.nl of 06 – 23510098.

Ilse Nijmeijer
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

 

Consulent agrarische bedrijven Kim Nijland-Scholten
Aanspreekpunt voor ondernemers in de agrarische sector: m.nolten@noaberkracht.nl of 06-14544518.

Kim Nijland Scholten
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

 

Kennis- en innovatiemakelaar Remon Workel
Heb je een nieuw idee of heb je vragen over hoe je jouw onderneming kunt laten groeien? Wil je innoveren, maar loop je daarin vast? Omdat je vooral druk bent in je bedrijf en minder aan je bedrijf? Dan kan onze kennis- en innovatiemakelaar je op weg helpen. Als verbinder tussen diverse partijen zoals regionale onderwijsinstellingen, innovatiecentra of andere partners die nodig zijn voor kennis en innovatie kun je bij hem terecht. Ook bijvoorbeeld voor het inschakelen van studenten voor jouw (onderzoeks)vragen. Zij helpen je met het vinden van antwoorden, ondersteunen bij het uitwerken van een (innovatief) vraagstuk of idee en geven advies op basis gedegen onderzoek. En dat veelal kosteloos.

Remon Workel is het aanspreekpunt voor bedrijven die graag in contact willen komen met het onderwijs en studenten: kennis@noaberkracht.nl of 06-21 51 74 44.

Remon Workel
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

 

Ondernemersserviceteam

Vragen van ondernemers worden in het Ondernemersserviceteam besproken. 

OST maart 2019
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

Dit team bespreekt wekelijks de binnengekomen vragen en bekijkt de plannen, ideeën en ontwikkelingen vanuit kansen en mogelijkheden. Vanuit dit team wordt de vraag in de gemeentelijke organisatie uitgezet. De bedrijfsconsulent maakt deel uit van dit team en houdt het proces in de gaten.

De leden van het ondernemersserviceteam onderhouden de contacten met diverse ondernemersverenigingen en andere bedrijf gerelateerde instellingen.

Ondernemers kunnen via Bianca Menderink bij het ondernemersserviceteam terecht voor alle vragen aan de gemeente over het voeren van een bedrijf en relevante economische ontwikkelingen. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: Informatie over omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, bedrijventerreinen, centrumontwikkelingen, innovatie, subsidiemogelijkheden en over arbeidsbemiddeling van vast en tijdelijk personeel.

Meldingen openbare ruimte

De bedrijfsconsulent gaat niet over vragen en/of meldingen die betrekking hebben op het beheer en onderhoud van gemeentelijke wegen, openbare ruimte, riolering, straatmeubilair. Mocht u een melding willen doen op dit gebied dan kunt u die online doorgeven via het digitale meldformulier of via telefoonnummer 0541-854100.