Coronavirus

Tubbergenpanel

Wat is het Tubbergenpanel?

Het Tubbergenpanel is een groep inwoners die een aantal keer per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente invult. Wij zetten een panel in, omdat we graag willen weten wat er speelt onder onze inwoners en wat zij belangrijk vinden. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich inschrijven voor het Tubbergenpanel. De resultaten gebruiken we bij het maken van beleid en het nemen van besluiten.

Als we nieuwe plannen ontwikkelen of als we een bestaande werkwijze evalueren, kunnen we besluiten het panel in te schakelen. Ieder onderzoek is gekoppeld aan een onderwerp dat betrekking heeft op onze gemeente. Bijvoorbeeld zorg, milieu, communicatie, evenementen, parkeergelegenheid, woningbouw, wegenonderhoud, veiligheid, groen en water.
 

Lid worden

Vindt u ook iets van dingen die in onze gemeente gebeuren, zaken waar de gemeente een rol in speelt? En wilt u uw mening daarover geven, of op een eenvoudige manier input geven over onderwerpen die in de gemeente gaan spelen? Dat kan! Schrijf u dan in voor het Tubbergenpanel. Wij benaderen onze leden enkele keren per jaar om mee te werken aan een enquête van de gemeente.

​Inschrijven
We zijn op zoek naar nieuwe leden voor het panel! Woont u in de gemeente Tubbergen en bent u 16 jaar of ouder? Dan kunt u zich inschrijven via deze link.

Als u zich aanmeldt voor het Tubbergenpanel, wordt een beperkt aantal gegevens gevraagd die van belang zijn voor de verwerking van de vragen. Naam, adresgegevens en emailadres worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan één persoon aan een onderzoek deelnemen.

In samenwerking met Newcom Research & Consultancy
Wij hebben het Tubbergenpanel opgezet samen met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy. Deze onafhankelijke partij beheert het panel en voert de onderzoeken uit namens de gemeente.