Coronavirus

Sfeerimpressies Glashoes

Sfeerimpressies

Op 26 april neemt de gemeenteraad van Tubbergen een besluit over het Voorlopig Ontwerp van het Glashoes. Bent u benieuwd naar hoe dit voorlopig ontwerp eruit ziet? Bekijk dan de impressies op deze pagina.

Toelichting plattegrond


Het Glashoes is een gebouw met daarin meerdere gebruikers. Waar deze gebruikers zich vestigen in het gebouw is terug te zien op de plattegrond. Hieronder een korte toelichting op de plattegrond.

Op de begane grond zitten verschillende gebruikers rondom een centraal multifunctioneel plein. De gebruikers die zijn aangegeven op de plattegrond zijn de balies van de gemeente Tubbergen (olijfgroen), de Politie (blauw), het Consultatiebureau (oranje) en de Nederlandse Klootschietersbond (paars). U vindt de bibliotheek centraal in de hal (beige). Daarnaast ziet u nog semi-multifunctionele ruimtes. Hieronder valt een grote multifunctionele zaal die gebruikt kan worden voor raadsvergaderingen of toneelvoorstellingen. Deze vindt u direct boven de ingang aan de rechterkant. Verder bestaat de semi-multifunctionele ruimte uit repetitieruimtes, vergaderruimtes en de horeca met keuken. Ten slotte bevinden zich linksboven, tussen de Nederlandse Klootschietersbond en het Consultatiebureau, werkruimtes en spreekruimtes van Schakel. Schakel is de samenwerking tussen Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland en de gemeente Tubbergen op het gebied van zorg, inkomen, jeugd en welzijn.

Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
Tub

 

 

Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
Tub

 

 

Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
TUB

 

 

Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
TUB