Coronavirus

Ondernemersprijs Tubbergen

Ondernemersprijs 2020
Herinnert u het zich nog? Die mooie avond met de uitreiking van de ondernemersprijs in 2019? Het was een prachtige avond: Kamphuis Sloopwerken ontving de Ondernemersprijs, Stayble de Startersprijs en Leonie Braakhuis de publieksprijs.

Op 19 november aanstaande hopen we de Ondernemersprijs, Startersprijs en publieksprijs van 2020 uit te kunnen reiken.

Wie verdient volgens jullie voor deze prijs? Laat het ons weten via dit aanmeldformulier!
 

Over de Ondernemersprijs gemeente Tubbergen
De gemeente Tubbergen wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in de gemeente Tubbergen. Daarom organiseert de gemeente jaarlijks samen met een werkgroep met een aantal ondernemers de Ondernemersprijs Tubbergen. Een feestelijke avond voor ondernemend Tubbergen, van ZZPérs tot de grootste werkgevers. Op deze avond worden de Starter van het Jaar en de Ondernemer van het Jaar gekozen. 

Ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Ze zorgen niet alleen voor werkgelegenheid en behoud van onze jeugd in de gemeente, maar ook voor de leefbaarheid van onze kernen zijn ondernemers van groot belang. Denk maar eens aan sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen.

Behalve het bekendmaken van de winnaars is het ook een avond waarop ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen maken en wellicht verbindingen worden gelegd.