Coronavirus

Ondernemersprijs Tubbergen

Streep door Ondernemersprijs Tubbergen vanwege corona
Half werk is niks voor de ondernemers uit de  Gemeente Tubbergen. Dat geldt voor hun dagelijkse werk, maar ook voor het organiseren of bijwonen van bijeenkomsten en andere evenementen. Om die reden wordt de Ondernemersprijs een jaartje uitgesteld.

Jammer, vinden zowel de ondernemers als economisch wethouder Ursula Bekhuis. Maar beter niet organiseren, dan het half moeten doen vanwege de coronamaatregelen. “De Ondernemersprijs was vorig jaar een groot succes en bij de uitreiking zelf waren heel veel ondernemers en andere belangstellenden aanwezig”, zegt wethouder Bekhuis. “Het is niet te doen om op zo’n feestelijke bijeenkomst en zeker tijdens het netwerkgedeelte, op anderhalve meter van elkaar te blijven zitten. Maar wat nog belangrijker is; geen enkele ondernemer heeft er belang bij om het risico te lopen dat hij en zijn personeelsleden besmet raken. Ook wij als gemeente niet. Daarom hebben we samen besloten de Ondernemersprijs dit jaar te laten vervallen.”

De winnaars van 2019 behouden hun titel dus nog een jaartje. En dat mag ook wel, want vanwege corona, hebben zij er tot nu toe nog niet veel profijt van gehad. “Met een beetje geluk gaat het evenement volgend jaar tijdens de Week van de Ondernemer gewoon weer door”, zegt mede-organisator Jan Kruse. “We hopen dat mensen die inmiddels al iemand hebben voorgedragen voor de nominatie, dit in 2021 nogmaals willen doen.”

Dit jaar zal in de Week van de Ondernemer via social media een terugblik worden gegeven op de editie van vorig jaar.

Ondernemersprijs 2020
Herinnert u het zich nog? Die mooie avond met de uitreiking van de ondernemersprijs in 2019? Het was een prachtige avond: Kamphuis Sloopwerken ontving de Ondernemersprijs, Stayble de Startersprijs en Leonie Braakhuis de publieksprijs.

Op 19 november aanstaande hopen we de Ondernemersprijs, Startersprijs en publieksprijs van 2020 uit te kunnen reiken.

Wie verdient volgens jullie voor deze prijs? Laat het ons weten via dit aanmeldformulier!
 

Over de Ondernemersprijs gemeente Tubbergen
De gemeente Tubbergen wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in de gemeente Tubbergen. Daarom organiseert de gemeente jaarlijks samen met een werkgroep met een aantal ondernemers de Ondernemersprijs Tubbergen. Een feestelijke avond voor ondernemend Tubbergen, van ZZPérs tot de grootste werkgevers. Op deze avond worden de Starter van het Jaar en de Ondernemer van het Jaar gekozen. 

Ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Ze zorgen niet alleen voor werkgelegenheid en behoud van onze jeugd in de gemeente, maar ook voor de leefbaarheid van onze kernen zijn ondernemers van groot belang. Denk maar eens aan sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen.

Behalve het bekendmaken van de winnaars is het ook een avond waarop ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen maken en wellicht verbindingen worden gelegd.