Coronavirus

Ondernemersprijs Tubbergen

Ondernemersprijs 2021

Ben of ken jij een ondernemer die in aanmerking zou moeten komen voor de Ondernemersprijs of de startersprijs 2021? Meld hem of haar dan aan!

Uit alle aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt met ondernemers die genomineerd worden. Een jury met leden van binnen en buiten onze gemeente zal bepalen wie zich Ondernemer en Starter van het jaar mag gaan noemen. Naast de gegevens die bij de aanmelding worden verstrekt zullen zij de genomineerde bedrijven bezoeken om zo tot een keuze te kunnen komen.

NB: 1 AANMELDING PER ONDERNEMER IS VOLDOENDE!

Heb je vorig jaar een ondernemer aangemeld? Dan hoef je dit niet nogmaals te doen. Alle ondernemers die vorig jaar zijn aangemeld voor de ondernemersprijs 2020, die vanwege Corona niet door is gegaan, worden dit jaar meegenomen!

Wil je een ondernemer aanmelden? Klik dan op deze link!

Over de Ondernemersprijs gemeente Tubbergen

De gemeente Tubbergen wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in de gemeente Tubbergen. Daarom organiseert de gemeente jaarlijks samen met een werkgroep met een aantal ondernemers de Ondernemersprijs Tubbergen. Een feestelijke avond voor ondernemend Tubbergen, van ZZPérs tot de grootste werkgevers. Op deze avond worden de Starter van het Jaar en de Ondernemer van het Jaar gekozen. 

Ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Ze zorgen niet alleen voor werkgelegenheid en behoud van onze jeugd in de gemeente, maar ook voor de leefbaarheid van onze kernen zijn ondernemers van groot belang. Denk maar eens aan sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen.

Behalve het bekendmaken van de winnaars is het ook een avond waarop ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen maken en wellicht verbindingen worden gelegd.