Coronavirus

Henny Oude Geerdink

Henny Oude Geerdink

Ik ben geboren en getogen in Harbrinkhoek en inmiddels al meer dan 15 jaar woonachtig in het fraaie buitengebied  ’t Geziet in Albergen. Getrouwd en vader van drie zonen. Na mijn loopbaan in het onderwijs (Canisius Almelo/Tubbergen) ben ik twaalf jaar wethouder geweest van de gemeente Tubbergen. Als docent maatschappijleer en decaan van Pius X College VMBO Almelo ben ik al weer meer dan 10 jaar werkzaam in het onderwijs. En met veel plezier mag ik zeggen.

Ik voetbalde meer dan 40 jaar bij MVV’29. Dit heeft plaatsgemaakt voor vele ritten met fietsvrienden op de racefiets en op de mountainbike. Hier wordt ook de zogenaamde derde helft niet vergeten. Ook wandelen kan me erg bekoren. Ik ben een vaste deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij de Volksfeesten Albergen  en de Cliëntenraad van  de zorgroep St. Maarten.

Sinds 1998 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mocht al menig huwelijk voltrekken. Ik vind het een eer om samen met het bruidspaar een paar stappen mee te mogen lopen op een belangrijk moment op hun levenspad. Uitgangspunt daarbij vormt voor mij de gedachte dat met een lach en soms een traan, het bruidspaar centraal staat. Het gaat om jullie is mijn uitgangspunt!

Henny Oude Geerdink