Coronavirus

Bijstand voor ondernemers

Heeft u een bedrijf? En heeft u tijdelijk extra geld nodig ?

Heeft u een bedrijf? En heeft u tijdelijk extra geld nodig om bijvoorbeeld uw bedrijf te redden of uw gezin te onderhouden? Dan kunt u wellicht een beroep doen op het Bbz. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) voert deze regeling uit voor de gemeente Tubbergen. De regeling kent financiële mogelijkheden voor ondernemers in problemen, namelijk een rentedragend krediet en een inkomensaanvulling.

Daarnaast biedt ROZ ook schuldhulpverlening voor ondernemers. Wacht niet te lang voordat u om hulp vraagt bij schulden. Neem zo snel mogelijk contact op met het ROZ. Hoe eerder, hoe beter! De gespecialiseerde adviseurs schuldhulpverlening van ROZ adviseren en begeleiden u bij het afwikkelen van uw schulden. Samen met u zoeken zij naar oplossingen. De dienstverlening is voor u meestal gratis. Maak vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie: www.rozgroep.nl

ROZ biedt ook schuldhulp aan ondernemers in de Coronacrisis
Veel ondernemers zijn door de coronacrisis acuut in de financiële problemen gekomen. Het kabinet heeft daarvoor allerlei financiële regelingen getroffen, waaronder de Tozo die het ROZ voor de gemeente Dinkelland / Tubbergen uitvoert. Niet elke ondernemer zal hiermee volledig geholpen zijn. De verwachting is daarom een toename van ondernemers met problematische schulden.

Schuldhulp voor ondernemers door ROZ
ROZ biedt al jarenlang schuldhulpverlening aan ondernemers in de gemeente Dinkelland / Tubbergen.
Het team schuldhulpverlening van het ROZ adviseert en begeleidt ondernemers bij het afwikkelen van schulden. Samen met de ondernemer wordt gezocht naar oplossingen. De schuldhulp is er in eerste instantie op gericht om in potentie goede bedrijven in de lucht te houden. Als dat niet meer mogelijk is, ondersteunt ROZ ook bij het op een goede manier beëindigen van het bedrijf.

Ken je of ben je een ondernemer die financieel vastloopt? Faillissement aanvragen is meestal niet de oplossing om van schulden af te komen. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen met het ROZ. Zij denken mee en adviseren de ondernemer bij mogelijke oplossingen.

Lees meer: www.rozgroep.nl/schuldhulpverlening