Algemene informatie voor ondernemers

Diverse landelijke instanties, zoals de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, ministerie van Sociale Zaken, hebben het ondernemersplein.kvk.nl opgericht. Via Ondernemersplein vindt u informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Zodat u niet steeds weer moet zoeken naar informatie. Het levert u dus meer tijd op om te ondernemen.

Nog meer informatie over allerlei andere onderwerpen vindt u hier:

  • Wil u groeien door te innoveren? Maar weet u niet hoe en waar te starten? Stel uw innovatievraag aan de Kennispark Twente Portal to Innovation!

Kennispark Twente-Portal to innovation

  • ROZ ondernemers en starters in Twente en de Achterhoek. Zij ondersteunen bij alle fasen van het ondernemerschap: van starten tot stoppen en alles daar tussenin.

ROZ: advies en financiële ondersteuning voor ondernemers

  • KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Kamer van koophandel

Twenteboard
Twente is een topregio om te wonen en te werken. En dat willen we graag zo houden.
Daarom investeren de Twentse gemeentes, ondernemers, onderwijs- en onderzoekstellingen en overheden samen in onze regio. Dat gebeurt onder de naam Twenteboard.

Twente Board is een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  Ons uiteindelijke doel is een groene technologische  topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk! 

www.twente.com/twente_board