Jeugdkamperen 2024

Algemeen

Ben jij in de maand juli 2024 van plan om samen met je vrienden of vriendinnen te gaan kamperen? Dan is dit belangrijke informatie voor jou.

Spelregels

Ook dit jaar is het verplicht om je aan te melden. Bij de aanmelding is het belangrijk dat de spelregels en de verklaring van de grondeigenaar worden ingevuld en ondertekend. Vervolgens kun je de formulieren uploaden via de aanmeldknop onderaan deze pagina. Dit moet uiterlijk één week voor de start van het kamperen ingediend zijn. Daarnaast is het essentieel om goed te overleggen met de grondeigenaar van de kampeerlocatie en duidelijke afspraken te maken. De benodigde formulieren zijn hieronder te downloaden. 

Praten over het kamperen

Voorafgaand aan de kampeerperiode willen we graag een informatieavond organiseren voor ouders op 8 juli om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het gemeentehuis in Tubbergen. Aanmelden voor deze informatieavond kan via jeugdkamperen@tubbergen.nl. Tijdens de informatieavond worden onder andere de spelregels van dit jaar bekeken en wordt er met elkaar gesproken over de verwachtingen en verantwoordelijkheden van de jeugd, ouders, grondeigenaren en de gemeente rondom deze traditie.

Aanmelden

Jongeren die van plan zijn om in de maand juli te gaan kamperen kunnen zich via onderstaande knop aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 juli 2024. Zorg van te voren dat de spelregels en de verklaring van de grondeigenaar (zie bovenstaande formulieren) zijn ingevuld en ondertekend. Ook dit jaar gaat het aanmelden weer digitaal. Zo kunnen we nog makkelijker zorgen voor een goed en veilig verloop van het jeugdkamperen in 2024.

Tip: Print de formulieren uit, vul het in en maak er een foto van zodat je het makkelijk kan uploaden via onderstaande aanmeldknop. 

Heb je verder nog vragen? Mail ons via jeugdkamperen@tubbergen.nl