Coronavirus

Wethouder Ursula Bekhuis overhandigt Stimuleringsvoucher detailhandel aan initiatief voor kledingwinkel

Publicatiedatum: 
8 nov 2019

Internetshoppen is handig, maar live shoppen is gezelliger. Om onder andere de winkelcentra in Albergen, Geesteren en Tubbergen levendig te houden, kunnen toekomstige ondernemers een Stimuleringsvoucher aanvragen om een winkel te starten in één van de kernen van de gemeente Tubbergen.

Maikel en Mariël Pol zijn de eerste ondernemers die een voucher toegewezen krijgen. Deze ontvingen zij vanochtend uit handen van wethouder Ursula Bekhuis. Centrummanager Claudia Timmers en bedrijfsconsulent Bianca Menderink waren bij de overhandiging aanwezig. Het stel start binnenkort een kledingzaak aan de Waldeckstraat 33 in Tubbergen. De 2500 euro besteden zij aan de inrichting van hun winkel.

Mariël heeft 13 jaar gewerkt op de damesafdeling bij Derksen Mode in Tubbergen. In haar nieuwe zaak verkoopt ze onder andere enkele merken die ze bij haar vorige werkgever ook verkocht. Ze wilde al jaren een eigen zaak beginnen en die droom maakt ze nu waar. Met het geven van persoonlijk advies en haar passie voor kleding wil ze van BlitZz mode, zoals haar zaak gaat heten, een begrip maken in Tubbergen. De opening van de zaak vindt midden januari plaats.

 De gemeente heeft nog 6000 euro aan stimuleringsvouchers te vergeven (maximum bedrag per voucher is 2500 euro). Dit geld van een Provinciale subsidie is beschikbaar gesteld om nieuwe ondernemers een financieel steuntje in de rug te geven om met een startbedrag de stap te zetten en een bedrijf te starten in één van onze kernen. Geïnteresseerden in een voucher kunnen contact opnemen met bedrijfsconsulent Bianca Menderink via 06-20368668.

Wij wensen Maikel en Mariël veel succes!

Overhandiging voucher
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-
Ursula en Mariel en het groepje met Claudia Timmers, centrummanager Tubbergen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

Ursula en Mariel en het groepje met Claudia Timmers, centrummanager Tubbergen