Coronavirus

Wervingscampagne voor brandweervrijwilligers van start

Publicatiedatum: 
7 feb 2019
Tijdens de regionale wervingscampagne willen Brandweer Twente en gemeente Tubbergen huidige werkgevers van brandweervrijwilligers graag bedanken voor het beschikbaar stellen van vrijwilligers en overige werkgevers in Twente stimuleren dit ook te doen.

Op woensdag 6 februari reikte burgemeester Wilmien Haverkamp daarom gevelbordjes uit aan Autobedrijf Jol, firma Cletas Beplatingen en Dorein Doseer en Reinigingssystemen in Tubbergen.

‘Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de brandweer in onze gemeente. Wanneer onze inwoners hulp nodig hebben, moeten zij kunnen rekenen op de brandweervrijwilligers. Maar andersom moet de brandweer ook kunnen rekenen op de samenleving. Deze ondernemers laten zien dat zij deze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen dragen,’ aldus burgemeester Haverkamp.


Interesse in werken bij de brandweer
De kazerne in Tubbergen is ook op zoek naar nieuwe collega’s, die vooral overdag beschikbaar zijn om uit te rukken. Ben je tussen de 18 en 35 jaar en wil jij je inzetten voor de veiligheid van jouw omgeving? Kijk dan eens op de website van Brandweer Twente
www.brandweer.nl/twente/werken-bij of loop bij de kazerne in Tubbergen naar binnen voor een gesprek.

Brandweer Tubbergen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-


Brandweer Tubbergen 2
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-


Brandweer Tubbergen 3
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-


Brandweer Tubbergen 4
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-


Brandweer Tubbergen 5
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-