Wegwerkzaamheden Grotestraat Tubbergen

Publicatiedatum: 
17 sep 2019

Wegenbouw Lansink gaat in opdracht van de gemeente Tubbergen werkzaamheden uitvoeren aan de Grotestraat in Tubbergen. Op sommige plekken in de Grotestraat worden de voegen tussen de stenen te diep. Hierdoor kunnen stenen los gaan liggen en het is minder comfortabel voor fietsers en voetgangers. Op deze plekken worden nieuwe voegen aangebracht. Dit staat gepland op woensdag 25 september met een eventuele uitloop naar donderdag 26 september 2019.

Voor de werkzaamheden wordt de Grotestraat afgesloten voor het doorgaande verkeer op 25 en 26 september 2019. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Als het regent kan er niet gevoegd worden. In dat geval worden de werkzaamheden een week uitgesteld.

Planning
’s Morgens worden de voegen schoongemaakt. Dit zal enige geluidsoverlast veroorzaken. Als de voegen en de verharding opgedroogd zijn worden de nieuwe voegen aangebracht. De dag erna wordt het weggedeelte schoongemaakt en wordt de wegafzetting opgeruimd. Daarna is het weggedeelte weer toegankelijk voor het verkeer.

grotestraat.png
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-
grotestraat2.png
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-