Wegwerkzaamheden aan de Van Koersveldweg Albergen 16 t/m 24 juli

Publicatiedatum: 
6 jul 2018

In opdracht van de gemeente Tubbergen gaat Reef Infra werkzaamheden uitvoeren aan de Van Koersveldweg (N744) in Albergen, tussen de rotonde Ootmarsumseweg tot net voorbij de Vleerboersweg.

Het asfalt van de Van Koersveldweg wordt vervangen vanaf de rotonde Ootmarsumseweg tot en met de kruising met de Vleerboersweg, met uitzondering van de kruising met de Hinvertsweg. Aansluitend wordt er in de bocht ter hoogte van de aansluiting met de Zenderseweg aan beide zijden een nieuwe betonband aangebracht.

Wegafsluiting
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 16 juli tot en met dinsdag 24 juli en zijn verdeeld in 2 fasen.

Fase 1 duurt vanaf maandag 16 juli t/m woensdag 18 juli. In deze periode is de weg (deel 1 en 2) volledig afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering de kruising met de Hinvertsweg.

Fase 2 duurt vanaf woensdag 18 juli t/m dinsdag 24 juli. In deze periode is allen deel 2 (het wegvak tussen de Hinvertsweg en net voorbij de Vleerboersweg) geheel afgesloten voor alle verkeer. Het industrieterrein Zandhuisweg-Eenhuisweg is weer bereikbaar vanaf de Ootmarsumseweg.

Voor beide fases geldt:
- De fietspaden blijven vrij toegankelijk.
- Tijdens de werkuren zullen er verkeersregelaars worden ingezet.
- Doorgaande verkeer wordt omgeleid via Zenderen en Almelo.
- In verband met het te verwachten sluipverkeer wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Diekersweg en de Weemselerweg.

Bekijk de omleidingsroute