Coronavirus

Verkennende gesprekken tussen politieke partijen in Tubbergen starten woensdag

Publicatiedatum: 
27 mrt 2018

Haastige spoed is zelden goed. Daarom heeft  CDA Tubbergen aangegeven weloverwogen te werk te willen gaan. De afgelopen dagen zijn door de partij gebruikt om de uitslag te verwerken en om even tot rust te komen na alle drukte van de campagnetijd. Vanaf woensdag wordt er gestart met verkennende gesprekken met alle partijen.

Tijdens deze sessies wordt met elkaar in kaart gebracht hoe de diverse partijen de uitslag hebben ervaren en hoe ze aankijken tegen het proces van coalitievorming.

 “Voor winnende partijen is het een beetje de norm geworden om de dag na de verkiezingen direct aan de slag te gaan met de vorming van de coalitie”, zegt CDA-voorzitter Jeroen Droste. “Natuurlijk is voortvarendheid goed, maar rust en bedachtzaamheid zijn ook belangrijk. We zijn blij met de mooie verkiezingsresultaten, maar we vinden vooral dat we het de komende jaren samen moeten blijven doen. Samen met een of meerdere coalitiepartijen, maar vooral samen met onze inwoners. Nu het stof na de verkiezingen langzaam is neergedaald, is de tijd rijp om met elkaar in gesprek te gaan.”

Raadszaal Tubbergen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-