Coronavirus

Unieke kans: kom in contact met jouw toekomstige medewerkers

Publicatiedatum: 
3 sep 2019

Studenten van het ROC van Twente gaan de komende tijd een onderzoek uitvoeren naar de bekendheid van lokale bedrijven uit gemeenten Tubbergen en Dinkelland bij studenten van het ROC. Uit een eerder onderzoek bleek namelijk dat studenten het juist aantrekkelijk vinden om voor MKB bedrijven te werken vanwege afwisseling in het werk, doorgroeimogelijkheden en sociale contacten. Maar groot probleem is dat studenten deze bedrijven domweg niet kennen. Met andere woorden: medewerkers van de toekomst kennen jullie bedrijven helaas nog onvoldoende. Daarom juist dit onderzoek! Studenten willen graag onderzoeken hoe we onze mooie lokale bedrijven juist wél meer bekend en dus bemind kunnen maken. Daarvoor willen ze graag met ondernemers in gesprek. Wat levert deelnemen jou als bedrijf op?

•    Je komt vroegtijdig in contact met studenten: de medewerkers van de toekomst
•    De resultaten van het onderzoek worden eerst exclusief met de deelnemers gedeeld 
•    Jullie krijgen inzicht in hoe je bij medewerkers van de toekomst in beeld komt en daarmee je concurrentie een stap voorblijft!

Om het allemaal zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is er een aanmeldformulier gemaakt. Dus: Lijkt het je wat om als bedrijf je ervaringen en ideeën te delen? En als eerste inzicht te krijgen hoe je als lokaal (MKB) bedrijf je concurrentie op de arbeidsmarkt net dat stapje voorblijft?
Meld je dan aan!

De studenten zullen dan begin september contact met je opnemen om een afspraak te plannen.