Coronavirus

Uitnodiging

Publicatiedatum: 
24 mei 2018

Het Tubbergs Akkoord is afgerond en overhandigd aan de raad. Ook is er een beoogd college voorgesteld. Tijd om spijkers met koppen te slaan en verder te bouwen aan de toekomst van de gemeente Tubbergen.

Bij deze willen we inwoners en pers van harte uitnodigen voor de gemeenteraadsvergadering van 28 mei om 19:30 uur a.s. In deze vergadering wordt het Tubbergs Akkoord door de raad behandeld.

De dag daarna, op 29 mei om 19:30 uur a.s. wordt er opnieuw een raadsvergadering gehouden. Op de agenda staat dan onder meer de installatie van het nieuwe college, drie raadsleden en de benoeming voor diverse commissies. Ook hierbij zijn inwoners en pers van harte welkom.

Tot slot nemen we op donderdag 31 mei afscheid van wethouder Tom Vleerbos. Inwoners en pers zijn van harte welkom om hem de hand te schudden tijdens een informele receptie van 18:30 tot 20:30 uur in Gasterij Oatmössche, Commanderieplein 3 te Ootmarsum. Tijdens deze receptie is er ook gelegenheid om afscheid te nemen van wethouder Alfons Steggink van de gemeente Dinkelland.

Raadszaal Tubbergen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-