Training 'Gastlessen geven'

Publicatiedatum: 
12 mrt 2019

Een gastles of bedrijfsbezoek waardoor jongeren enthousiast worden over techniek. Daarvoor is meer nodig dan passie voor je vak. Hoe speel je in op de belevingswereld en interesses van de leerlingen? Hoe spreek je hen aan in begrijpelijke taal? Hoe kun je hen boeien en nieuwsgierig maken? TechniekTalent.nu biedt kosteloos de training ‘het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’ aan. 

Voor wie?
Professionals uit het bedrijfsleven die gastlessen en/of bedrijfsbezoeken willen verzorgen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Inhoud van de training
In deze training bieden wij handvatten, tips en inspiratie voor goede, effectieve gastlessen en bedrijfsbezoeken. Centrale onderwerpen tijdens de training zijn:

  • De doelgroep: Wie zijn de leerlingen en hoe spreek ik hen aan?
  • Vormgeven gastles / bedrijfsbezoek: Opbouw, inhoud en werkvormen.
  • Didactiek:  Hoe ga je om met een groep leerlingen?

“Veel nuttige informatie waar ik zeker van heb geleerd en zeker ook wat aan heb tijdens het geven van de gastles. Het werd leuk gebracht”. Amier Mangroe, Double Aces Food BV - Ede

Wanneer 
Maandag 8 april  12:30 – 17:00 bij Gemeente Dinkelland locatie Nicolaasplein 5, 7591 MA te Denekamp. 

Wilt je deze training volgen?
Voor meer informatie over de training, data en locaties, kijk op www.gastlessenzogeregeld.nu/trainingen. Wilt je je direct aanmelden? Klik dan op deze link.