Coronavirus

Ondertekening manifest 'Iedereen doet mee'

Publicatiedatum: 
30 jan 2020

In Tubbergen willen we dat iedereen mee kan doen en zich welkom voelt, met of zonder beperking.

Daarom ondertekenden verschillende partijen uit de gemeente Tubbergen gisteravond het VN-manifest ‘Iedereen doet mee’. Met de ondertekening van dit manifest willen de partijen zorgen voor een bereikbare, bruikbare en inclusieve samenleving. Het Gehandicaptenplatform Tubbergen heeft zelfs het doel gesteld om in de top 5 van meest toegankelijke gemeenten van Nederland te komen.

Het was een goedbezochte en inspirerende avond, waarbij ook Minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink en gedeputeerde Roy de Witte als gastsprekers aanwezig waren. De aanwezigen kregen daarnaast zelf de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om lichamelijke of visueel beperkt te zijn.

Het manifest is een initiatief van het Gehandicaptenplatform, dat wordt ondersteund en is ondertekend door wethouder Hilde Berning, Adviesraad Sociaal Domein Tubbergen, de Sportraad en het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Het Gehandicaptenplatform gaat samen met inwoners, verenigingen en bedrijven aan de slag met dit onderwerp.

groepsfoto ondertekening manifest
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-