Coronavirus

Nieuwe afspraken tussen Sportraad Tubbergen en de gemeente

Publicatiedatum: 
30 nov 2017

De Sportraad kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het College van Burgemeester en Wethouders over onderwerpen die de sport binnen de gemeente Tubbergen aangaan. Wethouder Roy De Witte en voorzitter van de Sportraad Loes Ritzen hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst, om de nieuwe afspraken tussen de Sportraad en de gemeente te bekrachtigen hebben.

Dinsdagavond werd de nieuwe overeenkomst ondertekend. “Het oude reglement voldeed wat ons betreft niet meer aan de eisen van deze tijd”, vertelt Loes Ritzen. “Wij zijn blij dat we met het College van Tubbergen tot nieuwe afspraken zijn gekomen over de wijze van advisering door de Sportraad”. De Sportraad stelt zich ten doel om de sport binnen de gemeente Tubbergen te bevorderen en de kwaliteit er van te verhogen.

Ook de gemeente Tubbergen is blij met deze overeenkomst. “Sport is een belangrijk onderdeel van onze samenleving”, aldus wethouder Roy de Witte. “Bewegen is goed voor de gezondheid. Daarnaast sporten veel mensen bij een vereniging, wat hen sociale contacten oplevert.” De inzet van de Sportraad wordt door de gemeente erg gewaardeerd. “De Sportraad kan ons adviseren op verschillende thema’s. Doordat er vanuit iedere tak een afgevaardigde in de Sportraad zit, kunnen zij breed adviseren.” De ondertekening vond plaats tijdens de Sportraad vergadering in clubhuis IJsbaan Bous-Mös te Albergen.

Logo Tubbergen GOED
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-