Coronavirus

Kavels op de kaart met vernieuwde website kavelsintubbergen.nl!

Publicatiedatum: 
26 apr 2018

Gemeente Tubbergen heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe kavelwebsite. Bezoekers van de website zien vanaf deze week het resultaat: een snellere website, meer nieuws, up-to-date informatie en een actueel aanbod. De kavelwebsite is vanaf nu online op www.kavelsintubbergen.nl.

De gemeente Tubbergen heeft haar kavelwebsite flink vernieuwd. Voorheen kon u voor meer informatie over beschikbare bouwkavels terecht op www.wonenintubbergen.nl, maar vanaf deze week is de informatie beschikbaar op www.kavelsintubbergen.nl. Op deze (ver)nieuw(d)e website hebt u met slechts enkele klikken alle informatie binnen bereik die u als geïnteresseerde in een bouwkavel in de gemeente Tubbergen nodig hebt.

Vertrouwde en nieuwe functies

Op de nieuwe homepage vinden bezoekers nieuwsberichten, die actueel en interessant zijn voor bezoekers. De weergave van nieuwbouwprojecten en informatie over de plannen is nog steeds aanwezig, maar dan in een nieuw jasje. Nieuw op de website is de interactieve kaart waarin u belangrijke gegevens, zoals prijzen en oppervlakten, in een oogopslag kunt vinden. Ook wordt een brochure met informatie voor bouwers ter download aangeboden.

Nieuwsgierig of interesse in bouwen in Tubbergen?

In een prachtige omgeving met  alle voorzieningen binnen handbereik, is het bijzonder prettig wonen in de gemeente Tubbergen. Verspreid over de gemeente liggen diverse bouwkavels waar u het huis van uw dromen kunt bouwen. Nieuwsgierig naar de beschikbare kavels? Neem dan snel een kijkje of er voor u iets tussen staat op www.kavelsintubbergen.nl.

Suggesties zijn welkom

Gemeente Tubbergen werkt aan een constante ontwikkeling van de website. Vragen of suggesties zijn daarbij van harte welkom: kavels@noaberkracht.nl.

Kavelwebsite gemeente Tubbergen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-