Coronavirus

Kampioenen en sporters voor het sportgala gezocht!

Publicatiedatum: 
13 feb 2018

Na jarenlange afwezigheid keerde het sportgala Tubbergen vorig jaar terug. Het was een prachtige avond met bijzondere sportprestaties en trotse winnaars. Daarom wordt het sportgala dit jaar opnieuw georganiseerd. Op woensdag 30 mei aanstaande worden alle (nationale) kampioenen uit de gemeente Tubbergen gehuldigd.  Ook kunt u zelf sporttalenten en kampioenen aandragen. Aanmelden kan tot en met 10 maart a.s.

Voor een spannende verkiezing zijn kandidaten nodig. Door een mail te sturen naar f.heithuis@noaberkracht.nl, kan iedereen sporters met een goede of bijzondere prestatie aanmelden in de categorie beste sportman, sportvrouw, sporttalent, jeugdsportploeg en sportploeg van het jaar. U ontvangt vervolgens het aanmeldformulier, dat u uiterlijk 10 maart 2018 retour kunt sturen. Een deskundige jury kiest uiteindelijk wie van de voorgedragen kandidaten de winnaars zijn. Ook worden alle kampioenen op het hoogste niveau van 2017 in het zonnetje gezet.

Hebt u nog vragen?

Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen? Bel of mail dan naar Femke Heithuis: 06-28338866/f.heithuis@noaberkracht.nl. \

Tub sportgala
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-