Inspiratieavonden voor het Lokaal Sport/beweegakkoord

Publicatiedatum: 
12 feb 2020

Voor iedereen die houdt van sporten, juist meer wil bewegen, of op dit gebied iets kan en wil betekenen voor anderen organiseren wij inspiratieavonden. Tijdens deze avonden op 2 en 3 maart kunt u aangeven wat u belangrijk vindt voor het Lokaal Sport/beweegakkoord voor de gemeente Tubbergen.

Op deze avonden wil sportformateur Moniek Kleinsman graag ophalen wat onze samenleving belangrijk vindt op het gebied van sport en bewegen. Welke ambities en plannen zijn er? Hoe kunnen we hierin samenwerken en welke acties zijn er nodig? Maar ook: waar loopt iedereen tegenaan en kunnen we dit gezamenlijk aanpakken? Wij dagen u uit om hierover na te denken en met elkaar het gesprek aan te gaan. Sport en bewegen is van ons allemaal, dus u bent van harte uitgenodigd voor een van de inspiratieavonden.

Aanmelden

Er worden twee inspiratieavonden georganiseerd. Op maandag 2 maart in de Multifunctionele Accommodatie in Albergen (Weemselerweg 3). En op dinsdag 3 maart in de kantine van Stevo in Geesteren (Vinckenweg 9). Beide avonden starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Komt u ook? Meld u dan voor 26 februari aan via lokaalsportakkoord@tubbergen.nl. Geef in de mail aan op welke datum u komt, met hoeveel personen en eventueel namens welke organisatie of vereniging u komt.

Over het lokaal Sport/beweegakkoord

Het Lokaal Sport/beweegakkoord wordt opgesteld met het doel dat iedereen in de gemeente Tubbergen met plezier kan sporten en bewegen. We willen toekomstbestendige en vitale verenigingen en het akkoord verbindt allerlei partijen die hieraan willen bijdragen. Dat zijn natuurlijk de sport/beweegaanbieders, maar denk ook aan onderwijs, de welzijn- en gezondheidssector, toerisme en het bedrijfsleven. Ook inwoners die mee willen doen zijn van harte welkom.

Moniek Kleinsman is als sportformateur aangewezen om het proces te begeleiden. Alle ideeën die zij verzamelt neemt ze mee in de retro sporttas. Deze tas staat symbool voor de tijd waarin kinderen meer bewogen en buiten speelden dan ze nu doen. Dit is een van de onderwerpen die in het Lokaal Sport/beweegakkoord aan bod kan komen. Op 26 maart wordt een terugkoppeling gegeven over alles wat de sportformateur heeft opgehaald en presenteren we het Lokaal sport/beweegakkoord. Reserveer deze datum dus vast in uw agenda.

Meer informatie over de sportformateur en het Lokaal Sport/beweegakkoord vindt u hier: www.tubbergen.nl/sportformateur-vraagt-de-samenleving-wat-moet-er-het-lo....

Foto: Sporttas met ideeën
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-