Informatieavond De Scholt 3 Fleringen op 20 september

Publicatiedatum: 
11 sep 2017

Op woensdagavond 20 september aanstaande vindt er in Kulturhus De Spil in Fleringen een informatieavond plaats over de gronduitgifte van de buitenste ring met kavels van het plan De Scholt 3 in Fleringen. Iedereen die meer wil weten over de gronduitgifte of belangstelling heeft voor een kavel, is van harte welkom.

Erik Volmerink, wethouder gemeente Tubbergen: “De voorbereidingen van de uitgifte zijn in volle gang. Wij willen onze plannen graag in een vroeg stadium delen met belangstellenden, vandaar dat we voor hen een informatieavond organiseren.” Op de informatieavond wordt informatie gegeven over het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan, de inrichting van het plan en de wijze van uitgifte. Aan het eind van de avond krijgen de bezoekers een informatiemap over het plan De Scholt 3 uitgereikt.

Aanmelden

Om een idee te krijgen hoeveel personen de informatieavond bezoeken, wordt geïnteresseerden verzocht om vóór 18 september 2017 een e-mail te sturen (onder vermelding van het aantal personen) naar wonenintubbergen@noaberkracht.nl of te bellen met 0546-628000 en te vragen naar het team Wonen en Leven. Belangstellenden voor een bouwkavel die verhinderd zijn, worden ook verzocht te bellen of een e-mail te sturen. Diegenen ontvangen naderhand een informatiepakket.

Meer informatie

Meer informatie over De Scholt 3 in Fleringen is te vinden op www.wonenintubbergen.com. Ook kunnen belangstellenden op 6 en 7 oktober terecht bij de stand van de gemeente Tubbergen op de woonbeurs WOON2017 bij zaal Ensink in Weerselo. Daar zijn medewerkers van de gemeente Tubbergen aanwezig om vragen te beantwoorden over onder andere bouwkavels, bestemmingsplannen en vergunningen.

De bijeenkomst op 20 september vindt plaats in Kulturhus De Spil aan de Oldenzaalseweg 86 in Fleringen en start om 20.00 uur.

Fleringen
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
VIA Drupsteen