Coronavirus

Hulp voor Tubbergse ondernemers bij oriëntatie op de toekomst

Publicatiedatum: 
26 mei 2021

Het coronavirus en de bijkomende coronamaatregelen zorgen voor uitdagingen voor veel ondernemers. De gemeente Tubbergen gaat daarom samen met ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) ondernemers adviseren bij het maken van passende keuzes voor de toekomst. De gemeente biedt hiermee steun aan ondernemers die hulp willen bij heroriëntatie.

“We willen juist nu onze ondernemers ondersteunen”, benadrukt wethouder Hilde Berning. “En dan niet alleen met financiële maatregelen, maar ook bij het nadenken over de toekomst.” Via ROZ, specialist in hulp bij succesvol ondernemen, wordt deze dienstverlening aangeboden. “In eerste instantie vindt een oriënterend gesprek plaats. Daarna wordt gekeken welke route het beste bij de ondernemer of onderneming past”, aldus de wethouder.

Gevarieerd ondersteuningsaanbod

  • De ondersteuning biedt ruimte voor maatwerk. Heroriëntatie is voor:
  • Ondernemers die hun businessmodel onder de loep willen nemen om te kijken of zij hier voldoende middelen uit kunnen halen om van te leven;
  • Ondernemers die financiële vragen of schulden hebben;
  • Ondernemers die erover nadenken (gedeeltelijk) te stoppen met het bedrijf en zich willen oriënteren op scholing of een baan in loondienst.

Meer weten of aanmelden

Neem dan contact op met ROZ. Dit kan via het telefoonnummer 074-2415100 of door een mail te sturen naar info@rozgroep.nl. Meer informatie over hulp bij heroriëntatie, staat ook op de website van ROZ www.rozgroep.nl/herorientatie. Op 8 juni organiseert ROZ het webinar ‘Doorgaan, herstarten of stoppen als ZZP’er’. Meer informatie hierover, vindt u op www.rozgroep.nl/nieuws/webinar-doorgaan-herstarten-of-stoppen-als-zzper/

ROZ
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-