Gratis compost voor inwoners van de gemeente Tubbergen op zaterdag 25 maart

Publicatiedatum: 
16 Mar 2017

Compost: het begint met afval scheiden

De gemeente Tubbergen, Twence en ROVA nodigen de inwoners van de gemeente Tubbergen uit, gratis compost op te halen tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 25 maart. Met deze actie worden de inwoners van de gemeente Tubbergen bedankt voor hun inspanning om het gft goed te scheiden! Alleen goed gescheiden gft kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.
 

Wanneer en waar?

De compostdag vindt plaats op zaterdag 25 maart. Op de volgende locatie bent u welkom om compost op te halen:
Afvalbrengpunt Tubbergen
Galvanistraat 6, Tubbergen
Openingstijden: 10:00 tot 14.00 uur

Let op! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, OP=OP!
Let op! Maximaal twee zakken per voertuig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77 of via www.rova.nl/contact. Op www.rova.nl/compostdag staat alle informatie over de actie vermeld.
 

Het begint met afval scheiden!

Veel van ons afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Van glas, oud papier en plastic verpakkingen maken we bijvoorbeeld nieuw glas, nieuw papier en allerlei plastic producten. Ook gft-afval kunnen we recyclen tot nieuwe duurzame producten. Maar wàt we ook maken van uw afval, het kan alleen worden gerecycled als u thuis uw afval scheidt; 100% gescheiden = 100% gerecycled!
 

ROVA zet in op een schone en duurzame samenleving

ROVA is opgericht in 1996 door de samenwerkende gemeenten in de toenmalige regio IJssel-Vecht. Als samenwerkingsverband van gemeenten kreeg ROVA de opdracht de gemeentelijke afvalverwijdering efficiënter en effectiever te beheren en waar mogelijk te innoveren. Inmiddels heeft ROVA zich ontwikkeld tot een duurzaam dienstenbedrijf dat 23 gemeenten breed ondersteunt bij het inrichten, beheren en onderhouden van de publieke leefomgeving. De ROVA missie is het vergroten van de kwaliteit en duurzaamheid van die leefomgeving. 

compost
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-