Glashoes op zoek naar ondernemende initiatieven

Publicatiedatum: 
4 aug 2017

Nog niet zo lang geleden hebben ondernemers, bewoners en de gemeenteraad samen voor het concept ‘Glashoes’ gekozen als nieuw concept voor het gemeentehuis van Tubbergen. Het gemeentehuis is centraal gelegen binnen Tubbergen en is daarom bij uitstek de plek om ook het glas-DNA van Tubbergen onder de aandacht te brengen. Er is daarom gekozen voor het concept ‘Glashoes’. Het ‘glas’ in Glashoes is verbonden aan het gebouw en de inrichting. De initiatieven hoeven dus niet gerelateerd zijn aan glas, maar dat mag natuurlijk wel.

Binnen het Glashoes is er ruimte voor verschillende ondernemende initiatieven en combinaties daarvan. Denk daarbij aan horeca, evenementen, tentoonstellingen, galerie, atelier, productie van kleinschalig ambachtelijk en recreatief. Maar het is ook mogelijk als ruimte voor kantoor, dienstverlening, cursussen en vergaderruimtes, onderwijs en logies.

Zoek je een plek?

Met een campagne roept de gemeente Tubbergen in samenwerking met Tubbergen Bruist, een projectgroep van bewoners en ondernemers, ondernemende initiatieven op om zich te melden. Met deze marktverkenning willen zij inzicht krijgen in alle partijen die zich graag willen vestigen in Het Glashoes. Ook leggen zij middels een marktconsultatie de gestelde uitgangspunten voor aan de markt, zodat bij een eventueel selectieproces in een vervolgfase de criteria optimaal geformuleerd kunnen worden.

Aanmelden

Tot en met 5 oktober 2017 kunnen initiatieven van klein tot groot, lokaal tot regionaal en commercieel tot maatschappelijk zich aanmelden. Het aanmelden voor de marktverkenning en deelnemen aan de marktconsultatie kan op www.tubbergenbruist.nl

tubbergen bruist logo
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-


.