Coronavirus

Ervencoach helpt agrariërs bij moeilijke vraagstukken

Publicatiedatum: 
25 jun 2019

Het boerenleven lijkt zo idyllisch, maar achter de staldeuren spelen soms grote vraagstukken. Agrarisch ondernemers en erfeigenaren hebben te maken met meerdere uitdagingen en ontwikkelopgaven. Zij kunnen daarin worden bijgestaan door de ervencoaches. Een ervencoach is een sparringpartner en een wegwijzer. Ze biedt hulp in de wirwar van veranderende regelgeving, ontwikkelingen in het buitengebied, groene energie en andere vraagstukken. Samen met erfeigenaren zoekt de ervencoach naar oplossingen, contacten en regelingen die kunnen helpen bij het maken van keuzes.

De ervencoaches werken onafhankelijk, altijd in vertrouwen en in anonimiteit. Ze willen helpen om ideeën op papier te zetten en bij het nemen van een volgende/nieuwe stap. De ervencoaches worden gefinancierd door de gemeenten van Noordoost Twente, waardoor zij gratis en vrijblijvend het gesprek aan kunnen gaan en praten over de opgaves op het erf.

Contact
Bent u een agrarisch ondernemer en/of erfeigenaar? De ervencoaches gaan graag met u in gesprek over de keuzes die u moet of kunt maken. U kunt vrijblijvend contact opnemen met de ervencoaches opnemen via tel. 0619 28 31 42, u kunt een bericht achterlaten op de website www.ervencoaches.nl of mailen naar ervencoaches@eeckhof.nl.