Coronavirus

Energieke Regio

Publicatiedatum: 
16 apr 2018

Sinds begin 2017 is de Stichting Energieke Regio Noord Oost Twente ook actief in de gemeente Tubbergen. Na de gemeente Oldenzaal in 2015 volgden Losser en Dinkelland in 2016 en nu zijn we actief in alle 4 N.O.T. gemeentes. Binnen een jaar zijn al 8 ondernemingen als deelnemer aangesloten en bezig met het plannen en uitvoeren van investeringen in verduurzaming van hun vastgoed. Want dat is wat Energieke Regio doet: door onafhankelijk adviseren aan eigenaren van bedrijfsvastgoed de verduurzaming versnellen en daarmee geld verdienen. Soms al binnen 2 jaar een LED-investering terugverdienen of door besparing en opwekking van energie binnen 5 tot 7 jaar een investering van vele tienduizenden Euro’s tot enkele tonnen terugverdienen.

Onafhankelijk advies is onze grootste kracht, niet gebonden aan welke marktpartij dan ook. Het belang van de deelnemer staat voorop. Tot nu zijn in heel Noord Oost Twente 44 deelnemers aangesloten die samen al meer dan 3 miljoen Euro hebben geïnvesteerd in verduurzaming. Dit zijn niet alleen ondernemingen, maar ook gemeentes, scholen en sportclubs.

Energieke Regio gaat in 2018 zich ook richten op ondernemersverenigingen in de gemeente Tubbergen en zal aan bestaande deelnemers vragen om ambassadeur van onze Stichting te worden. In de gemeente Tubbergen doen nu al mee : Restaurant ’t Oale Roadhoes, Bouwmetaal Tubbergen, Kemperink houthandel, Bambino kinderopvang, Hams Interieur, Brokers Kunststoffen, Hilberink timmerfabriek en Klaas metaal.

Wie volgt ?

Voor verdere info kunt u mailen naar lkoopman@energiekeregio.nl of mobiel 0651 783472. Onze website geeft ook veel informatie : www.energiekeregio.nl  Logo Energieke Regio
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-