E-bike testdag op 17 oktober in Tubbergen!

Publicatiedatum: 
12 okt 2017

Ook zo benieuwd naar hoe het is om te fietsen op een E-bike? Dan heb je dé kans om het uit te proberen op 17 oktober tussen 10 en 17 uur op het Raadhuisplein in Tubbergen. Naast deskundig advies en een gratis proefrit, kan je op afspraak met de rijwielhandelaren de e-bike proberen tijdens een proefperiode van een paar dagen.

Met deze actie wil de gemeente in samenwerking met rijwielhandelaren en de Provincie Overijssel de toegevoegde waarde van de e-bike in het dagelijkse leven van werk, privé en sport laten beleven. “Door het gebruik van de fiets te stimuleren willen we verantwoord bewegen in de buitenlucht promoten”, vertelt wethouder Erik Volmerink. “Tevens maakt een e-bike het voor veel mensen makkelijker lange afstanden op de fiets af te leggen, wat natuurlijk een duurzame optie is in plaats van het gebruik van de auto.”

Twente Fietst!

De actie is opgezet vanuit Twente Fietst! een initiatief van de Provincie Overijssel. Naast de gemeente Tubbergen zullen ook andere gemeenten in de regio Twente de komende tijd een soortgelijke actie organiseren.

Ebike
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-