Coronavirus

Column: Verkiezingen

Publicatiedatum: 
11 mrt 2019
Het idee van de NOS over een dertiende provincie in de Noordzee vinden we op zich niet zo fantastisch, maar de manier waarop ze aan de hand van deze dertiende provincie het principe van de Provinciale Staten uitleggen, is briljant. Als je altijd dacht dat je eigenlijk niets met die hele provincie hebt, wordt hierdoor duidelijk dat het toch best belangrijk is om op 20 maart te gaan stemmen. Want we rijden allemaal over die wegen, we maken waar mogelijk gebruik van subsidies om onze dromen te verwezenlijken en ook duurzame energie is iets waar we vroeger of later allemaal mee te maken krijgen. Om nog maar niet te spreken van de Eerste Kamer, waarvan de leden alleen gekozen kunnen worden door de Provinciale Staten. Allemaal redenen om uw stem niet verloren te laten gaan!

Op welke partij u stemt, mag u natuurlijk helemaal zelf weten. Wij gunnen iedere partij de ruimte om reclame voor zichzelf te maken op grote borden langs onze invalswegen. Aan de linkerkant mogen de posters voor het Waterschap worden geplakt, rechts die van de provincie. En dan nu maar hopen dat alle kandidaten het verschil tussen rechts en links een beetje kunnen zien.

Een bedrijf uit Tubbergen dat onlangs ook te maken kreeg met verkiezingen, maar dan van een heel andere orde, is La Cuisine. De keukenwinkel voor kookliefhebbers van elk niveau, won in Amerika namelijk de Martin M. Pegler Award, een bekroning voor kookwinkels die zich op een bijzondere wijze onderscheiden door de manier van het presenteren van hun producten en de uitstraling van de winkel. Als je in aanmerking neemt dat deze prijs vorig jaar werd gewonnen door Harrods in Londen, is dit met recht een bijzondere prestatie te noemen. Een prestatie die de winkelstraten van Tubbergen in het rijtje van de PC Hoofdstraat, de Champs Elysees en Regent Street plaatst.

at ons tot slot tot vreugde stemt is dat het werkeloosheidscijfer in de gemeente Tubbergen weer gedaald is. We hopen dat het werkplezier tegelijk met deze trend stijgt, want werkplezier geeft energie en energie zorgt ervoor dat we langer gezond blijven. En dat is uiteindelijk toch het belangrijkste in ons leven.

Cartoon college BW 2018-2022
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-