Coronavirus

Column: Hulde aan sportend Tubbergen

Publicatiedatum: 
16 mei 2017
Dat de gemeentepagina’s in deze krant goed worden gelezen, bleek vorige week, toen door de zetfout de schijn gewekt werd dat de drie jonge paren die onlangs in de echt waren verbonden, in diezelfde periode waren overleden. Hoewel zij elkaar trouw hebben beloofd tot de dood hen scheidt, hoefden ze gelukkig nog geen afscheid van elkaar te nemen. Desalniettemin was het een pijnlijke vergissing, waarvoor excuus is aangeboden en deze week een rectificatie wordt geplaatst.

Omdat we hopen dat ook deze column goed gelezen wordt, willen we vandaag ook een lans breken voor alle sporters in onze gemeente. Sporten is niet alleen gezond, maar vooral leuk. Want zeg nou zelf, is het ergens gezelliger dan in de sportkantine voor en na een training of wedstrijd? Waar we in de kantine nog weleens uit de bocht kunnen vliegen, zijn we op het veld of in de zaal serieus en willen we graag presteren. Dat we daar in het afgelopen jaar met ons allen weer aardig in geslaagd zijn, is te zien tijdens het Sportgala, dat donderdagavond wordt gehouden bij de familie Schröder.

Het is zeker tien jaar geleden dat er voor het laatste een Sportgala werd gehouden in Tubbergen. Daarom zijn we blij dat de gebroeders Schröder vorig jaar voorstelden om dit evenement opnieuw op te pakken, omdat ook zij het goed vinden om stil te staan bij de prestaties van de sporters in onze gemeente. We hopen u donderdagavond dan ook allemaal tegen te komen op het Sportgala waar we de Sportvrouw, Sportman, Sportploeg, Jeugdsportploeg  en Sporttalent van het jaar officieel zullen huldigen.

Als college willen we daar in elk geval bij zijn, zelfs Tom, wiens vrouw Kirsten op die dag jarig is. Namens ons gefeliciteerd Kirsten, en bedankt dat je je man op je verjaardag toch even een uurtje kan missen.

Cartoon college
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-