Coronavirus

Brookhuis Taxivervoer nieuwe uitvoerder van callcenter Regiotaxi Twente

Publicatiedatum: 
6 okt 2021

Vanaf 1 oktober aanstaande is Brookhuis de nieuwe uitvoerder van het callcenter van Regiotaxi Twente. Het callcenter regelt de reservering van de ritten en beantwoordt vragen over het vervoer met de regiotaxi. Brookhuis Taxivervoer rijdt al jaren in de regio en is bekend met de Twentse streek.

Voor de gebruikers van de regiotaxi verandert er weinig. De spelregels voor het reserveren van ritten zijn niet gewijzigd. Het reserveren van een rit kan via de gebruikelijke weg: online via www.regiotaxitwente.nl of telefonisch via 0900 1814.

Aanbesteding nieuwe uitvoerder callcenter

De huidige overeenkomst met Connexxion is eind september 2021 afgelopen. Daarom is begin dit jaar een aanbestedingstraject gestart. Wethouder Anja Prins van de gemeente Losser en bestuurlijk trekker op het gebied van vervoer: “We hebben uiteraard gekeken naar een goede prijs en een goede service voor de reizigers. Er zijn meerdere aanbiedingen gedaan. Brookhuis Taxivervoer kwam qua prijs en kwaliteit als beste uit de bus. Brookhuis begrijpt als uitvoerder de behoefte van de reizigers.”

Goan app

GOAN! is dé nieuwe Twentse reis-app voor heel Nederland. Eerder al konden Regiotaxi-reizigers met de app proefdraaien. Na deze succesvolle proefperiode werd GOAN! op donderdag 30 september gelanceerd in Twente.

Iedereen kan de app gebruiken om zelf zijn reis te plannen. Uiteraard met de bus of de trein, maar ook met de elektrische deelscooters van GO Sharing, de OV-fiets, Deelfiets Nederland en Greenwheels. Later dit jaar komen er in de app nog meer opties voor deelmobiliteit. Vanaf nu kunnen alle reizigers de app downloaden. Meer informatie en een filmpje met uitleg over de app is te vinden via de website www.goan.nl.

Brookhuis taxivervoer
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-