Ans Borgers-Beijen

Ans Borgers

De stap is genomen! Proficiat!  Een huwelijk of geregistreerd partnerschap is op komst! Een feest, gebaseerd op de liefde tussen twee mensen ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of nationaliteit. Een heuglijke dag waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Ik ben moeder van twee kinderen en trotse, actieve oma van vijf kleinkinderen. Als logopedist  had ik een praktijk in de gemeente Dinkelland en daarnaast werkte ik  binnen verschillende vormen van onderwijs. Samen met mijn man geniet ik nu van de luxe, ons leven naar eigen wens te kunnen indelen.

Het mogen trouwen van bruidsparen hoort daar bij. Het is een voorrecht bij te dragen aan een onvergetelijke, blije dag. Mijn ambitie is om samen de juiste toon te vinden voor de ceremonie: immers het huwelijk is universeel, maar elk paar uniek! De ceremonie moet stijl uitstralen waarbij emotie en humor niet mogen ontbreken…
Jullie wens hoor ik in het voorgesprek. Alvast een hele fijne voorbereidingstijd naar jullie huwelijksdag toegewenst! Wellicht tot ziens?

Ans Borgers-Beijen