Coronavirus

Alma Pieterson-Titshof

Alma Pieterson

Aanstaand bruidspaar, hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Voor jullie breekt nu een heel drukke, maar ook fantastische tijd aan, want er komt natuurlijk veel bij kijken, om de trouwdag als één van de mooiste dagen van je leven te laten verlopen.

En niet alleen voor jullie worden het hectische weken, maar ook voor jullie ouders, familie en vrienden.  Want een huwelijksfeest is natuurlijk een mooie gelegenheid om een lied of gedicht voor het bruidspaar te maken of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Iedereen zet z’n beste beentje voor om jullie een fijne trouwdag te bezorgen. Daar sluit ik mij als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand graag bij aan.

De toespraak moet natuurlijk helemaal op jullie, als bruidspaar afgestemd zijn. Dat kan alleen als we met elkaar van gedachten hebben gewisseld. Natuurlijk hebben we het dan over jullie werk, hobby’s, welke muziek tijdens de ceremonie gedraaid gaat worden en alles wat verder ter tafel komt.

Al deze zaken en jullie eigen wensen komen aan bod, zodat jullie huwelijksvoltrekking een onvergetelijke ceremonie zal worden.

Alma Pieterson-Titshof